AQUALYX
 
 
   

El tractament amb Aqualyx o lipòlisi és un procediment no quirúrgic mitjançant el qual s'aplica una medicació per reduir el teixit gras. Es pot utilitzar per tractar les zones de greix persistents que són difícils d'eliminar amb dieta i exercici. El tractament es pot dur a terme en diverses àrees del cos, incloent els malucs, les cuixes, els genolls, l'àrea sota dels glutis, l'abdomen, l'esquena, el mentó i la zona sota de la barbeta. El tractament dissol o liqua les cèl·lules de greix, i els àcids grassos resultants poden llavors ser excretats a través del sistema limfàtic del cos.

Aqualyx no és una solució de pèrdua de pes i només pot ser utilitzat per facultatius especialitzats en medicina estètica i formats en el procediment.

Què passa durant el tractament?
El tractament amb Aqualyx típicament consta de dos llocs d'aplicació. Un anestèsic local, lidocaïna, normalment s'administra abans que comenci el tractament. El teu metge pot preferir però afegir l'anestèsic lidocaïna en la solució Aqualyx. Qualsevol mètode ha de minimitzar les molèsties durant el procediment.

Sessions de tractament
El temps necessari per a una sessió dependrà de la mida de la zona i la indicació que s'està tractant.

Una sessió pot durar entre 30 a 60 minuts. Normalment es poden veure resultats significatius després d'una o dues sessions. No obstant això, per obtenir els millors resultats, es solen requerir de 2 a 8 sessions de tractament, amb 4 setmanes de diferència cadascuna.

El tractament per a les bosses de greix per sota del coll i la barbeta, per exemple, pot requerir 1-3 sessions de tractament de 2-3 injeccions, mentre que el tractament per a les butxaques de greix en els malucs i les cuixes pot requerir fins 8 tractaments.

 

 

 

Quant de temps duren els resultats?
Els resultats d'un tractament amb Aqualyx solen ser permanents si es manté un estil de vida saludable i una mesura de pes constant. Una vegada que els àcids grassos alliberats s'han processat a través del sistema limfàtic del cos, no tornen a aparèixer.

No obstant això, el procediment només és permanent si segueixes una dieta saludable i fas exercici amb freqüència després del tractament. Si guanyes pes, és probable que les bosses de greix tornin a aparèixer.

Efectes i riscos secundaris
Les persones tractades amb Aqualyx normalment experimenten efectes secundaris mínims en comparació amb altres procediments més invasius.

Els efectes secundaris inclouen enrogiment, inflor i sensibilitat en la zona tractada.

Algunes persones poden experimentar petits hematomes o blaus, però aquest i altres efectes secundaris generalment es resolen en uns dies.

Quan no és aconsellable el tractament
En individus amb bona salut general i sense malalties de la pell o infeccions en l'àrea a tractar, hi ha poques contraindicacions al tractament.

No obstant això, Aqualyx no es recomana per a les dones que estan embarassades o en lactància. Tampoc es recomana per a aquelles persones que han estat diagnosticades amb lipodistròfia o altres condicions patològiques.

No aconsellable en persones menors de 18 anys d'edat o majors de 60 anys.

Font d'informació: arxius del BCAM (British College of Aesthetic Medicine), 2017.

 

Reserva la teva consulta aquí