TRACTAMENT D’ARRUGUES I LLAVIS AMB ACID HIALURÒNIC
 
Restylane
 
restylane

Les injeccions d’àcid hialurònic (Restylane®, Juvederm®, Teosyal®, etc.) són el producte més efectiu, segur i eficaç per tractar arrugues facials i donar volum als llavis. El tractament consisteix en injectar petites quantitats d’àcid hialurònic (AH) en la dermis de la zona a corregir o augmentar. No és necessari fer un test de prova, ja que al AH és normalment bio compatible, el que significa que no produeix reaccions al·lèrgiques en la majoria de casos. Després d’aplicar anestèsia local, les injeccions es duen a terme en qüestió d’uns 15-30 minuts. Els resultats estètics solen durar 8-10 mesos per la zona de la cara, i 4-6 mesos per la zona dels llavis, tot i que poden varien depenent del individu.

Àcid Hialurònic
L’àcid hialurònic, un glicosaminoglicà ,és una molècula present en tots els organismes. Una de les funcions del AH en la nostra pell es la de proporcionar volum. El AH que utilitzen els metges de Medical Aesthetics és un gel transparent estèril que s’injecta a la dermis per corregir línies facials, arrugues, i per donar volum als llavis. Es un producte natural i d’origen no animal. Un cop injectat, el AH es va degradant per l’efecte dels enzims propis de l’organisme, i s’acaba eliminant sense deixar residus o dipòsits.

Avantatges de l’Àcid Hialurònic
A diferència dels implants permanents, el AH es degrada amb el temps, el que et dona la possibilitat d’escollir un cop l’efecte estètic ha desaparegut. Qui sap quin serà el concepte ideal de bellesa d’aquí a 5, 10 o 20 anys? A més, la cara està feta de teixits, muscle, i ossos que va canviant amb el temps, no és una estructura estàtica, pel que és millor una avaluació periòdica de les necessitats estètiques per part del teu metge.
El AH té la incidència més baixa de reaccions al·lèrgiques, i actualment, milions de tractaments per raons estètiques s’han dut a terme a tot el món, el que l’ha convertit en el tractament d’elecció.

 

Riscos i efectes secundaris
En mans d’un metge amb experiència i formació adient, les injeccions de AH quasi mai porten problemes. Tot i això, qualsevol tractament mèdic comporta un risc. Pacients amb problemes de coagulació, infeccions, mares lactants i embarassades, entre altres condicions mèdiques, no són bons candidats per al tractament.
Possibles efectes secundaris i complicacions: hematomes a la zona injectada, inflamació, reaccions al·lèrgiques, infecció, embolisme i necrosi cutània subseqüent. Aquesta última complicació és extremadament rara, tot i que s’ha descrit.
El més corrent després del tractament és una petita inflamació de la zona injectada que anirà desapareixent gradualment en 24-48 hores, i a vegades, petits hematomes que es poden dissimular efectivament amb maquillatge al cap de 12 hores.

La majoria de pacients consideren els resultats del tractament amb AH és molt satisfactori, ja que pot millorar visiblement la seva aparença i tenir un efecte molt positiu en la autoestima. Recomanem que contactis el teu metge per comentar la teva situació individual.

Exemples
Per veure fotografies no trucades de pacients reals tractats exclusivament pels metges de Medical Aesthetics, ves aquí

Videos de demostració aquí

Font d'informació: arxius del BCAM (British College of Aesthetic Medicine), 2017.

Reserva la teva consulta aquí